Dzisiaj jest: Wtorek, 05.07.2022 Imieniny: Karoliny i Antoniego



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5863

Arbuzowo imbirowy napój orzeźwiający


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

inna

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 3 - 6 osób


Składniki

  • 500 g  arbuza podzielonego na kawałki
  • 1 sztuka kawałek świeżego imbiru
  • 2 szklanki  schłodzonej wody
  • 250 g  kostek lodu
  • 1 łyżeczka  startej skórki z limonki

Sposób przyrządzania:

    Umieść wszystkie składniki w blenderze. Mieszać w blenderze do momentu, aż wszystkie składniki zostaną rozdrobnione. Podawać natychmiast.



    Przepis dodany przez:

    Posty : 18

    Przepisy: 15


    Vitalia PL

    Oceń przepis:

    Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

    SONDA


    Jaki jest Twój ulubiony napój?


    Archiwum sond »

    NOWOŚCI PRODUKTOWE

    Czereśnie suszone Czereśnie suszone

    Producent: Helio


    W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

    WIĘCEJ



    NOWOŚCI PRODUKTOWE

    NOWOŚCI WYDAWNICZE

    Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

    Julie M. Simon

    Wydawnictwo: Vital


    Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

    WIĘCEJ



    NOWOŚCI WYDAWNICZE