Dzisiaj jest: Wtorek, 22.09.2020 Imieniny: Tomasza i Maurycego



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5856

Grillowane żeberka w duecie ze świeżymi warzywami


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 4 osób


Składniki

  • gotowe żeberka Grillowa Uczta ZM Pekpol
  • rukola
  • sałata strzępiasta - czerwona
  • 1 plaster  pomidora
  • sos sojowy

Sposób przyrządzania:

  1. Żeberka wyjmujemy z opakowania i grillujemy na średnio rozgrzanym ruszcie. Co jakiś czas należy obracać mięso, uważając, by się nie przypaliło.
  2. Upieczone żeberka można polać sosem sojowym i podawać w kompozycji ze świeżą, soczystą sałatą, rukolą i pomidorem.
Smacznego !


Źródło przepisu: informacja prasowa Sfera PR


Przepis dodany przez:

Posty : 79

Przepisy: 99


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione owoce morza?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Superkoktajle dla zdrowia i urody Superkoktajle dla zdrowia i urody

Katarzyna Błażejewska-Stuhr

Wydawnictwo: Zwierciadło


Superkoktajle to 70 przepisów na pyszne koktajle, wzbogacone o superfoods, czyli produkty o największej zawartości cennych składników odżywczych, witamini minerałów. Spożywając je regularn

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE