Dzisiaj jest: Wtorek, 14.07.2020 Imieniny: Marceliny i Bonawentury



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5856

Jaja z wędzoną rybą


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

śródziemnomorska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • wędzona ryba
  • mały słoiczek majonezu
  • 5 sztuk jaj
  • 2 sztuki duże ogórki kwaszone
  • sól
  • pieprz
  • papryka i natka pietruszki do dekoracji

Sposób przyrządzania:

  1. Jaja ugotować na twardo, obrać ze skorupek, przeciąć na połowy, wyjąć żółtka. Rybę oddzielić od ości, rozetrzeć dokładnie z żółtkami, kilkoma łyżkami majonezu.
  2. Otrzymaną pastę doprawić pieprzem i solą.
  3. Połówki jaj napełnić pastą i ułożyć na grubych plastrach ogórka kwaszonego, ozdobić majonezem, natką.
Smacznego !


Źródło przepisu: książka przepisy czytelników


Przepis dodany przez:

Posty : 0

Przepisy: 131


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione owoce morza?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Superkoktajle dla zdrowia i urody Superkoktajle dla zdrowia i urody

Katarzyna Błażejewska-Stuhr

Wydawnictwo: Zwierciadło


Superkoktajle to 70 przepisów na pyszne koktajle, wzbogacone o superfoods, czyli produkty o największej zawartości cennych składników odżywczych, witamini minerałów. Spożywając je regularn

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE