Dzisiaj jest: Sobota, 03.12.2022 Imieniny: Franciszka i Ksawerego



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5864

Pasta łososiowa


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

francuska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 1 opakowanie  łososia wędzonego
  • 5 łyżek  majonezu
  • ćwierć drobno posiekanej cebuli
  • garść świeżej bazylii
  • sok z cytryny
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Cebulę z bazylią drobno posiekać i używając blendera rozdrobnić.
  2. Nastepnie dodać łososia nadal blenderujac a na koniec majonez.
  3. Wszystko doprawić do smaku solą, pieprzem. Całość polewamy sokiem z cytryny.
  4. Pastę smarować na bagietkę z masłem. Udekorować pomidorkiem i koperkiem.
Smacznego !



Przepis dodany przez:

Posty : 12

Przepisy: 14


Vitalia PL

Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE