Dzisiaj jest: Wtorek, 26.05.2020 Imieniny: Filipa i Pauliny



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5855

Wędzona wieprzowina z majonezem z dodatkiem mango


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

inna

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 4 osób


Składniki

  • 1 łyżka  przecieru z mango,
  • 6 łyżek  majonezu,
  • sól i pieprz,
  • kilka liści sałaty,
  • pół ogórka,
  • 35 dag  wędzonej szynki, polędwicy lub chudego boczku,
  • plasterki świeżego mango.

Sposób przyrządzania:

  1. Majonez utrzeć z łyżką przecieru z mango lub kawałkami świeżego owocu. Przyprawić solą i pieprzem.
  2. Talerz udekorować liśćmi sałaty i plasterkami ogórka.
  3. Na sałacie ułożyć cienkie plasterki wieprzowiny i kilka kawałków mango.
  4. Na środku położyć trochę majonezu z mango, a resztę podać w oddzielnym naczyniu.
Smacznego !



Przepis dodany przez:

natalia3257

Posty : 0

Przepisy: 24


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione owoce morza?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Nietolerancja pokarmowa Nietolerancja pokarmowa

Joanna Węglarowicz

Wydawnictwo: Joanna Węglarowicz


Zmagasz się z nietolerancjami pokarmowymi? Dokucza Ci brak możliwości czerpania przyjemności z jedzenia ulubionych potraw? Nie wiesz jak sobie z tym poradzić? Ta książka pomoże Ci zmierzyć

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE