Dzisiaj jest: Sobota, 30.05.2020 Imieniny: Feliksa i Ferdynanda



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5855

Cykoria faszerowana serkiem i łososiem


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 2 sztuki duże cykorie
  • 15 dag  kremowego serka białego
  • 10 dag  wędzonego łososia na zimno
  • 1 łyżeczka  soku z cytryny
  • biały pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Cykorie przekrój na pół, opłucz, osusz i wykrój twardą część.
  2. Kawałek łososia odłóż, a resztę pokrój na mniejsze kawałki i zmiksuj na gładką pastę z sokiem z cytryny. Wymieszaj z serkiem. Dopraw do smaku pieprzem.
  3. Tak przygotowaną pastą nafaszeruj łódeczki z cykorii. Udekoruj odłożonym wcześniej łososiem.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

sanica

Posty : 17

Przepisy: 662


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione owoce morza?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Nietolerancja pokarmowa Nietolerancja pokarmowa

Joanna Węglarowicz

Wydawnictwo: Joanna Węglarowicz


Zmagasz się z nietolerancjami pokarmowymi? Dokucza Ci brak możliwości czerpania przyjemności z jedzenia ulubionych potraw? Nie wiesz jak sobie z tym poradzić? Ta książka pomoże Ci zmierzyć

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE