Dzisiaj jest: Niedziela, 01.11.2020 Imieniny: Seweryna i Wiktoryny



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5856

Francuskie ślimaczki a la pizza


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

francuska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 3 - 5 osób


Składniki

  • 1 opakowanie  ciasta francuskiego
  • keczup
  • 5 plastrów  salami
  • 5 sztuk dużych plastrów sera żółtego

Sposób przyrządzania:

  1. Ciasto francuskie rozwiń i posmaruj z jednej strony keczupem. Salami pokrój w paski i ułóż na cieście. Przykryj je plastrami żółtego sera. Ciasto zawiń w roladę i pokrój w 1-centymetrowe plastry.
  2. Ślimaczki ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piecz 10 minut w 200 st. C.
Smacznego!


Źródło przepisu: Przyslij przepis


Przepis dodany przez:

Posty : 13

Przepisy: 170


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione owoce morza?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Superkoktajle dla zdrowia i urody Superkoktajle dla zdrowia i urody

Katarzyna Błażejewska-Stuhr

Wydawnictwo: Zwierciadło


Superkoktajle to 70 przepisów na pyszne koktajle, wzbogacone o superfoods, czyli produkty o największej zawartości cennych składników odżywczych, witamini minerałów. Spożywając je regularn

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE