Dzisiaj jest: Piątek, 29.03.2024 Imieniny: Wiktora i Eustachego



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Jajecznica ze szczypiorkiem


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne
Jajecznicę ze szczypiorkiem można również przygotować w wersji mięsnej dodając do niej 50 g pokrojonego w kostkę boczku. Jajecznicę najlepiej podawać z pieczywem.

1 porcja dla: 2 - 3 osób


Składniki

  • 6 sztuk  jajka
  • 2 łyżki  szczypior
    posiekany
  • sól
    do smaku
  • pieprz
    do smaku

Sposób przyrządzania:

  1. Na rozgrzaną patelnię wlej roztrzepane jajka. Dopraw solą oraz pieprzem. Usmaż mieszając.
  2. Gotową jajecznicę przełóż na talerz i posyp szczypiorkiem.
Smacznego!


Źródło przepisu: Potrawy z jajek


Przepis dodany przez:

Posty : 13

Przepisy: 250


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE