Dzisiaj jest: Wtorek, 11.08.2020 Imieniny: Zuzanny i Filomeny



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5856

Jajka z majonezem


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 1 - 2 osób


Składniki

  • 2 sztuki ugotowane na twardo jajka
  • 3 łyżki  majonezu
  • szczypiorek
  • sól
  • pieprz
  • papryka mielona
  • natka pietruszki
  • kawałki papryki

Sposób przyrządzania:

  1. Jajka obierz, przekrój na pół i wydrąż żółtka. Ugotowane żółtka utrzyj z majonezem. Dodaj drobno pokrojony szczypiorek. Dopraw do smaku solą, pieprzem i mieloną papryką.
  2. Wokół białka umieść gałązki pietruszki. Przygotowanym kremem napełnij miejsce po żółtku. Na wierzchu ułóż kawałek papryki.
Smacznego!


Źródło przepisu: Najlepsze Wielkanocne Przepisy


Przepis dodany przez:

Posty : 14

Przepisy: 301


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione owoce morza?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Superkoktajle dla zdrowia i urody Superkoktajle dla zdrowia i urody

Katarzyna Błażejewska-Stuhr

Wydawnictwo: Zwierciadło


Superkoktajle to 70 przepisów na pyszne koktajle, wzbogacone o superfoods, czyli produkty o największej zawartości cennych składników odżywczych, witamini minerałów. Spożywając je regularn

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE