Dzisiaj jest: Sobota, 23.10.2021 Imieniny: Teodora i Seweryna



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5861

Kanapki z pastą z awokado i wędzonego łososia


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 1 sztuka pełnoziarnista bagietka lub 4 bułeczki
  • 2 sztuki dojrzałe awokado
  • 3 sztuki jajka na twardo
  • 200 g  wędzonego łososia
  • sól morska
  • świeżo zmielony czarny pieprz
  • koperek
  • sok z 1/2 cytryny
  • 1 łyżeczka  musztardy

Sposób przyrządzania:

  1. Awokado, jajko i łososia pokrój na małe kawałki. Koperek posiekaj. Awokado i jajko zmiksuj blenderem.
  2. Dodaj sok z cytryny, musztardę, pieprz, sól, koperek i łososia. Wszystko dokładnie wymieszaj.
  3. Podawaj z pieczywem.
Smacznego!


Źródło przepisu: kuchnia i kropka


Przepis dodany przez:

Posty : 14

Przepisy: 301


Vitalia PL

Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest główny powód podjęcia przez Ciebie decyzji o odchudzaniu?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Przyprawy, które leczą Przyprawy, które leczą

Karolina i Maciej Szaciłło

Wydawnictwo: Zwierciadło


Czy wiesz jak wielka siła tkwi w przyprawach i ziołach? "Przyprawy, które leczą. Lecznicza moc natury” to bezcenna publikacja zgranego duetu specjalistów od zdrowego odżywiania i ekologicz

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE