Dzisiaj jest: Wtorek, 14.07.2020 Imieniny: Marceliny i Bonawentury



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5856

Kanapki z pastą z awokado i wędzonego łososia


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 1 sztuka pełnoziarnista bagietka lub 4 bułeczki
  • 2 sztuki dojrzałe awokado
  • 3 sztuki jajka na twardo
  • 200 g  wędzonego łososia
  • sól morska
  • świeżo zmielony czarny pieprz
  • koperek
  • sok z 1/2 cytryny
  • 1 łyżeczka  musztardy

Sposób przyrządzania:

  1. Awokado, jajko i łososia pokrój na małe kawałki. Koperek posiekaj. Awokado i jajko zmiksuj blenderem.
  2. Dodaj sok z cytryny, musztardę, pieprz, sól, koperek i łososia. Wszystko dokładnie wymieszaj.
  3. Podawaj z pieczywem.
Smacznego!


Źródło przepisu: kuchnia i kropka


Przepis dodany przez:

Posty : 14

Przepisy: 301


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione owoce morza?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Superkoktajle dla zdrowia i urody Superkoktajle dla zdrowia i urody

Katarzyna Błażejewska-Stuhr

Wydawnictwo: Zwierciadło


Superkoktajle to 70 przepisów na pyszne koktajle, wzbogacone o superfoods, czyli produkty o największej zawartości cennych składników odżywczych, witamini minerałów. Spożywając je regularn

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE