Dzisiaj jest: Wtorek, 18.01.2022 Imieniny: Piotra i Małgorzaty



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5862

Koreczki


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 3 - 4 osób


Składniki

  • 200 g  sera pleśniowego błękitnego
  • 200 g  sera pleśniowego złocistego
  • pomidorki koktajlowe
  • winogrona
  • kabanosy
  • oliwki
  • szynka długo dojrzewająca
  • suszone daktyle
  • suszone morele
  • bazylia

Sposób przyrządzania:

  1. Sery pokrój w kostkę o grubości około 1,5 cm. Przygotuj pozostałe składniki. Większe z nich jak np. kabanosy pokrój na kawałki.
  2. Pomidorki koktajlowe umyj, osusz i przekrój na połówki.
  3. Kostki sera nabij na wykałaczki i naprzemiennie dodaj pozostałe składniki według uznania.
Smacznego!


Źródło przepisu: Pani Domu poleca


Przepis dodany przez:

Posty : 16

Przepisy: 501


Vitalia PL

Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest główny powód podjęcia przez Ciebie decyzji o odchudzaniu?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Najlepiej spożyć przed… Najlepiej spożyć przed…

Nicola Temple

Wydawnictwo: Uniwersytetu Jagiellońskiego


Ludzie od wieków przetwarzali jedzenie, gotując, opiekając na ogniu czy poddając procesowi fermentacji. Patrząc jednak na produkty dostępne w supermarkecie, zastanawiamy się, czy obecnie

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE