Dzisiaj jest: Sobota, 22.06.2024 Imieniny: Pauliny i Flawiusza



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Oliwki faszerowane sardynkami


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 1 - 2 osób


Składniki

  • 1 sztuka puszka sardynek w oliwie
  • suszone pomidory w oliwie
  • 16 sztuk dużych oliwek bez pestek
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Sardynki przełóż do miski i rozgnieć widelcem. Następnie dodaj suszone pomidory i zmiksuj na gładką masę. Dopraw do smaku solą oraz pieprzem.
  2. Oliwki natnij wzdłuż i wypełnij je farszem sardynkowo-pomidorowym.
Smacznego!


Źródło przepisu: Palce lizać


Przepis dodany przez:

Posty : 12

Przepisy: 182


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE