Dzisiaj jest: Piątek, 05.06.2020 Imieniny: Walerii i Bonifacego



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5855

Twarogowa pasta chrzanowa


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 3 - 4 osób


Składniki

  • 400 g  sera twarogowego trzykrotnie mielonego
  • 2 łyżeczki  startego chrzanu
  • 1/3 łyżeczki  startego imbiru
  • 1/2 sztuki czerwonej papryki
  • 1 pęczek  szczypiorku
  • 1 pęczek  rzodkiewek
  • 3 sztuki plasterki szynki
  • sól
  • pieprz
  • 8 sztuk kromek chleba lub bułki

Sposób przyrządzania:

  1. Paprykę, rzodkiewki i szynkę pokrój w drobną kostkę. Szczypiorek posiekaj.
  2. Ser wymieszaj z tartym chrzanem i imbirem. Dodaj paprykę, rzodkiewki, szynkę oraz szczypiorek.
  3. Dopraw pastę twarogową solą i pieprzem. Podawaj z pieczywem.
Smacznego!


Źródło przepisu: kuchnia i kropka


Przepis dodany przez:

Posty : 17

Przepisy: 627


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione owoce morza?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Nietolerancja pokarmowa Nietolerancja pokarmowa

Joanna Węglarowicz

Wydawnictwo: Joanna Węglarowicz


Zmagasz się z nietolerancjami pokarmowymi? Dokucza Ci brak możliwości czerpania przyjemności z jedzenia ulubionych potraw? Nie wiesz jak sobie z tym poradzić? Ta książka pomoże Ci zmierzyć

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE