Dzisiaj jest: Piątek, 05.06.2020 Imieniny: Walerii i Bonifacego



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5855

Lekka sałatka


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 1 opakowanie  mixu sałat
  • 2 sztuki pomidory
  • 1 sztuka ogórek
  • 1 sztuka mały słoik zielonych oliwek faszerowanych papryką
  • 1 opakowanie  sosu sałatkowego koperkowo-ziołowego
  • 250 g  fety

Sposób przyrządzania:

  1. Ogórek umyj, osusz i pokrój w półplasterki. Pomidor umyj, osusz i pokrój w kostkę. Fetę oraz oliwki odsącz z zalewy. Oliwki pokrój w plasterki, a ser w kostkę.
  2. Mieszankę sałat przełóż do miski. Dodaj ogórek, pomidory, fetę oraz oliwki. Wymieszaj.
  3. Sos sałatkowy przygotuj według przepisu na opakowaniu. Gotowym sosem polej sałatkę, wymieszaj i odstaw na 15 minut do lodówki.
Smacznego!


Źródło przepisu: przyślij przepis!


Przepis dodany przez:

Posty : 17

Przepisy: 627


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione owoce morza?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Nietolerancja pokarmowa Nietolerancja pokarmowa

Joanna Węglarowicz

Wydawnictwo: Joanna Węglarowicz


Zmagasz się z nietolerancjami pokarmowymi? Dokucza Ci brak możliwości czerpania przyjemności z jedzenia ulubionych potraw? Nie wiesz jak sobie z tym poradzić? Ta książka pomoże Ci zmierzyć

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE