Przygotowanie:
Kuchnia:
inna
Poziom trudności:
Kaloryczność porcji:
1 porcja dla: 4 - 6 osób
Składniki
- 1 szklanka fasolki szparagowej zielonej
- 1 szklanka fasolki szparagowej żółtej
- 1 szklanka fasoli czerwonej lub białej
- cebula
- papryka czerwona i zielona
- Sos
- majonez
- jogurt naturalny
- sól
|
|
Sposób przyrządzania:
- Fasolkę pokrojoną na nieduże kawałki oraz fasolę ugotować, ostudzić i wymieszać. Dodać pokrojoną w kostkę i sparzoną cebulę, dużą czerwoną paprykę i zieloną pokrojoną w drobną kosteczkę, wszystko wymieszać.
- Dodać jogurt naturalny zmieszany z majonezem, w proporcji po 1/4 szklanki lub wg uznania.
Źródło przepisu: książka przepisy czytelników