Dzisiaj jest: Poniedziałek, 01.06.2020 Imieniny: Jakuba i Konrada



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5855

Sałatka z fasolki


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

inna

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 4 - 6 osób


Składniki

  • 1 szklanka  fasolki szparagowej zielonej
  • 1 szklanka  fasolki szparagowej żółtej
  • 1 szklanka  fasoli czerwonej lub białej
  • cebula
  • papryka czerwona i zielona
    Sos
  • majonez
  • jogurt naturalny
  • sól

Sposób przyrządzania:

  1. Fasolkę pokrojoną na nieduże kawałki oraz fasolę ugotować, ostudzić i wymieszać. Dodać pokrojoną w kostkę i sparzoną cebulę, dużą czerwoną paprykę i zieloną pokrojoną w drobną kosteczkę, wszystko wymieszać.
  2. Dodać jogurt naturalny zmieszany z majonezem, w proporcji po 1/4 szklanki lub wg uznania.
Smacznego !



Przepis dodany przez:

gosiex88

Posty : 0

Przepisy: 131


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione owoce morza?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Nietolerancja pokarmowa Nietolerancja pokarmowa

Joanna Węglarowicz

Wydawnictwo: Joanna Węglarowicz


Zmagasz się z nietolerancjami pokarmowymi? Dokucza Ci brak możliwości czerpania przyjemności z jedzenia ulubionych potraw? Nie wiesz jak sobie z tym poradzić? Ta książka pomoże Ci zmierzyć

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE