Dzisiaj jest: Piątek, 03.07.2020 Imieniny: Jacka i Anatola



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5855

Zielona surówka z młodej kapusty


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 4 osób


Składniki

  • 1 sztuka młoda biała kapusta
  • 1 sztuka ogórek
  • 1 pęczek  koperku
  • 1 łyżka  soku z cytryny
  • 1 łyżka  octu winnego
  • 2 łyżki  cukru
  • 3 łyżki  oliwy
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Wymieszaj oliwę z octem i cukrem, dopraw solą i pieprzem.
  2. Bardzo drobno poszatkuj kapustę i skrop ją sokiem z cytryny.
  3. Ogórek umyj i razem ze skórką pokrój w półplasterki, koperek posiekaj.
  4. Wszystkie składniki wymieszaj w salaterce i polej przyprawioną oliwą.
Smacznego !



Przepis dodany przez:

Posty : 23

Przepisy: 54


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione owoce morza?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Superkoktajle dla zdrowia i urody Superkoktajle dla zdrowia i urody

Katarzyna Błażejewska-Stuhr

Wydawnictwo: Zwierciadło


Superkoktajle to 70 przepisów na pyszne koktajle, wzbogacone o superfoods, czyli produkty o największej zawartości cennych składników odżywczych, witamini minerałów. Spożywając je regularn

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE