Dzisiaj jest: Poniedziałek, 04.03.2024 Imieniny: Kazimierza i Łucji



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Mizeria po góralsku


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne
Mizeria po góralsku doskonale uzupełni smak zarówno dań mięsnych jak i rybnych.

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 4 sztuki  ogórek zielony
  • 3 łyżki  śmietana
    gęsta 22%
  • 50 g  bryndza
  • sól
    do smaku
  • 2 łyżki  koperek
    posiekany

Sposób przyrządzania:

  1. Ogórki umyj, obierz i pokrój w plasterki. Dopraw ogórki solą i odstaw na 20 minut. Po tym czasie odlej wodę.
  2. Śmietanę utrzyj z bryndzą. Dodaj do ogórków i wymieszaj. Przed podaniem sałatkę posyp posiekanym koperkiem.
Smacznego!


Źródło przepisu: Sałatki i warzywa


Przepis dodany przez:

Posty : 13

Przepisy: 114


Zobacz więcej na temat:

mizeriaprzepisy na sałatki


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0


NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE