Dzisiaj jest: Wtorek, 29.09.2020 Imieniny: Michała i Michaliny



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5856

Sałatka alpejska


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

inna

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 3 osób


Składniki

  • 1 sztuka wędzona pierś z kurczaka
  • puszka kukurydzy
  • puszka czerwonej fasoli
  • słoik selera konserwowego
  • puszka ananasów
  • 4 łyżki  majonezu
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Wędzoną pierś z kurczaka pokrój w kostkę. Kukurydzę i fasolę dokładnie odsącz z zalewy. Seler odsącz i drobno posiekaj. Plastry ananasa odsącz i pokrój w kostkę.
  2. Tak przygotowane składniki przełóż do miski, dodaj majonez i wymieszaj. Następnie dodaj sól oraz pieprz do smaku i wszystko razem ponownie wymieszaj.
Smacznego!


Źródło przepisu: Przepisy czytelników


Przepis dodany przez:

Posty : 14

Przepisy: 301


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione owoce morza?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Superkoktajle dla zdrowia i urody Superkoktajle dla zdrowia i urody

Katarzyna Błażejewska-Stuhr

Wydawnictwo: Zwierciadło


Superkoktajle to 70 przepisów na pyszne koktajle, wzbogacone o superfoods, czyli produkty o największej zawartości cennych składników odżywczych, witamini minerałów. Spożywając je regularn

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE