Dzisiaj jest: Czwartek, 24.09.2020 Imieniny: Gerarda i Teodora



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5856

Sałatka łososiowa z meksykańską nutą


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

fusion (mix)

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 1 - 2 osób


Składniki

  • 150 g  wędzonego łososia
  • 3 sztuki ogórki konserwowe
  • 3 sztuki jajka
  • sałata
  • 1 sztuka puszka mieszanki meksykańskiej
  • 4 łyżki  majonezu

Sposób przyrządzania:

  1. Jajka ugotuj na twardo, obierz i pokrój w kostkę. Ogórki pokrój w kostkę. Mieszankę odsącz z zalewy, wsyp do miski i dodaj jajka oraz ogórki. Łososia pokrój na kawałki i dodaj do pozostałych składników. Wymieszaj wszystko z majonezem.
  2. Sałatę umyj, osusz, ułóż na talerzu. Na wierzch wyłóż sałatkę.
Smacznego!


Źródło przepisu: Przyślij przepis


Przepis dodany przez:

Posty : 13

Przepisy: 250


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione owoce morza?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Superkoktajle dla zdrowia i urody Superkoktajle dla zdrowia i urody

Katarzyna Błażejewska-Stuhr

Wydawnictwo: Zwierciadło


Superkoktajle to 70 przepisów na pyszne koktajle, wzbogacone o superfoods, czyli produkty o największej zawartości cennych składników odżywczych, witamini minerałów. Spożywając je regularn

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE