Dzisiaj jest: Piątek, 03.02.2023 Imieniny: Błażeja i Hipolita



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5864

Sałatka szpinakowa z twarogiem i pomarańczą


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 1 - 2 osób


Składniki

  • 1 opakowanie  szpinaku
  • 2 sztuki średnie pomarańcze
  • 1 sztuka czerwona cebula
  • 1 opakowanie  chudego twarogu
  • 1 łyżka  oliwy

Sposób przyrządzania:

  1. Szpinak dokładnie umyj, odsącz i osusz. Pomarańcze umyj, obierz ze skórki i białych błonek, podziel na cząstki i pokrój na mniejsze kawałki. Cebulę obierz i pokrój w piórka. Ser pokrusz.
  2. Do miski wsyp szpinak. Dodaj pomarańcze, cebulę oraz pokruszony ser. Polej wszystko oliwą i wymieszaj.
Smacznego!


Źródło przepisu: moje smaki życia


Przepis dodany przez:

Posty : 13

Przepisy: 250


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE