Przygotowanie:
Kuchnia:
inna
Poziom trudności:
Kaloryczność porcji:
1 porcja dla: 2 - 4 osób
Składniki
1 główka kapusta pekińska
mała1 sztuka ogórek zielony
świeży2 sztuki jabłka
kwaskowe2 sztuki cebula czerwona
3 sztuki seler naciowy
łodygi2 łyżki sos sojowy
słodki1 łyżeczka sok z limonki
|
|
Sposób przyrządzania:
- Kapustę poszatkuj. Ogórek obierz, pokrój w cienkie plasterki. Cebule obierz i pokrój w piórka. 2. Jabłka obierz, oczyść z nasion, pokrój w kostkę i skrop sokiem z limonki. Seler obierz i pokrój w drobną kostkę.
- Wszystkie składniki przełóż do miski, polej sosem sojowym i wymieszaj. Podawaj bezpośrednio po przygotowaniu.
Źródło przepisu: Przepisy czytelników