Dzisiaj jest: Wtorek, 19.03.2024 Imieniny: Józefa i Bogdana



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Sałatka warzywna z jajkiem


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 1 opakowanie  mieszanki sałat
  • 2 sztuki pomidory
  • 3 sztuki ogórki
  • 4 sztuki jajka
  • 1 sztuka czerwona papryka
  • 2 łyżki  musztardy francuskiej
  • 2 opakowania  sosu koperkowo-ziołowego

Sposób przyrządzania:

  1. Jajka ugotuj na twardo, obierz i pokrój w ćwiartki. Pomidory sparz, obierz ze skórki i pokrój w ćwiartki. Ogórki oraz paprykę umyj, osusz i pokrój w słupki. Sałatę umyj, osusz, ułóż na talerzu. Na sałatę wyłóż pokrojone warzywa oraz jajka.
  2. Sos koperkowo-ziołowy przygotuj według przepisu na opakowaniu. Dodaj do niego musztardę, wymieszaj i polej sałatkę.
Smacznego!


Źródło przepisu: Przyślij przepis


Przepis dodany przez:

Posty : 13

Przepisy: 217


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE