Dzisiaj jest: Niedziela, 06.10.2024 Imieniny: Artura i Brunona



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Sałatka z fasolki szparagowej i sera feta


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 3 osób


Składniki

  • 300 g  żółtej fasolki szparagowej
  • 2 sztuki ogórki
  • 2 sztuki pomidory
  • 1 sztuka czerwona cebula
  • 100 g  sera feta
  • 1 opakowanie  sosu sałatkowego paprykowo-ziołowego
  • sól

Sposób przyrządzania:

  1. Sos przygotuj według przepisu na opakowaniu.
  2. Fasolkę umyj, odetnij końcówki i ugotuj w osolonej wodzie, aż będzie miękka. Następnie odcedź i ostudź.
  3. Pomidory sparz, przelej zimną wodą, obierz ze skórki, a miąższ pokrój w kostkę. Ogórki umyj, obierz ze skórki i pokrój w kostkę. Cebulę obierz i posiekaj. Wszystkie składniki wrzuć do miski. Dodaj fetę pokrojoną w kostkę, polej sosem i delikatnie wymieszaj.
Smacznego!


Źródło przepisu: Przyślij przepis


Przepis dodany przez:

Posty : 13

Przepisy: 136


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE