Dzisiaj jest: Niedziela, 16.02.2025 Imieniny: Danuty i Juliany



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Sałatka z fasolki szparagowej


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 500 g  żółtej fasolki szparagowej
  • 2 sztuki małe cebule
  • 200 g  kwaśnej śmietany 18%
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Fasolkę umyj, odetnij końcówki i pokrój w 3-centymetrowe kawałki. Następnie ugotuj w osolonej wodzie, odcedź i odstaw do ostygnięcia. Cebule obierz i pokrój w kostkę.
  2. Fasolkę wrzuć do miski. Dodaj cebulę i zalej wszystko śmietaną. Dopraw do smaku solą oraz pieprzem, wymieszaj i odstaw w chłodne miejsce na 15 minut.
Smacznego!


Źródło przepisu: Przyślij przepis


Przepis dodany przez:

Posty : 17

Przepisy: 662


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE