Dzisiaj jest: Piątek, 14.08.2020 Imieniny: Alfreda i Euzebiusza



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5856

Sałatka z fetą i kiełkami


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 1 sztuka mix sałat z roszponką
  • kiełki rzodkiewki
  • 1/2 sztuki ogórka zielonego
  • 2 sztuki pomidory
  • 1 sztuka żółta papryka
  • 1 sztuka czerwona papryka
  • kawałek pora
  • marchew
  • 1 sztuka ser feta
  • sos sałatkowy
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Sałatę i kiełki przełóż do miski. Ogórek, paprykę, pomidory i ser feta pokrój w kostkę. Por drobno posiekaj. Marchew zetrzyj na tarce o dużych oczkach.
  2. Sos sałatkowy przygotuj według przepisu na opakowaniu.
  3. Wymieszaj sos z warzywami. Dopraw wszystko do smaku solą i pieprzem.
Smacznego!


Źródło przepisu: kuchnia i kropka


Przepis dodany przez:

Posty : 17

Przepisy: 662


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione owoce morza?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Superkoktajle dla zdrowia i urody Superkoktajle dla zdrowia i urody

Katarzyna Błażejewska-Stuhr

Wydawnictwo: Zwierciadło


Superkoktajle to 70 przepisów na pyszne koktajle, wzbogacone o superfoods, czyli produkty o największej zawartości cennych składników odżywczych, witamini minerałów. Spożywając je regularn

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE