Dzisiaj jest: Poniedziałek, 17.03.2025 Imieniny: Zbigniewa i Partyka



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Sałatka z kapustą, rzodkiewką i serem


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 1/2 główki  białej kapusty
  • 1 pęczek  rzodkiewek
  • 1 sztuka cukinia
  • 1/2 sztuki pęczka natki pietruszki
  • 100 g  sera lazur
  • 2 łyżki  wody
  • 2 łyżki  oliwy extra virgin
  • 1 opakowanie  sosu sałatkowego z koperkiem

Sposób przyrządzania:

  1. Kapustę cienko poszatkuj. Cukinię umyj, pokrój w słupki. Rzodkiewki pokrój w ćwiartki. Ser pokrój w kostkę. Wszystkie składniki przełóż do miski.
  2. Z wody, oliwy i sosu przygotuj dressing. Polej nim sałatkę i wymieszaj. Natkę pietruszki umyj, osusz i udekoruj listkami sałatkę.
Smacznego!


Źródło przepisu: Przepisy czytelników


Przepis dodany przez:

Posty : 13

Przepisy: 250


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE