Dzisiaj jest: Sobota, 25.09.2021 Imieniny: Aurelii i Ładysława



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5861

Sałatka z kiełbasą i fasolą


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 3 osób


Składniki

  • 1 sztuka kiełbasa myśliwska
  • 150 g  sera żółtego
  • 2 sztuki ogórki kiszone
  • 2 sztuki jajka
  • 1/4 sztuki puszki fasolki czerwonej
  • 2 łyżki  majonezu
  • 1 łyżka  kefiru
  • 1 łyżka  natki pietruszki
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Jajka ugotuj na twardo. Obierz ze skorupek i pokrój w kostkę. Kiełbasę, ser oraz ogórki pokrój w kostkę. Wymieszaj wszystkie składniki.
  2. Majonez wymieszaj z kefirem, natką pietruszki, solą oraz pieprzem. Tak przygotowany sos wylej na sałatkę i wymieszaj.
Smacznego!


Źródło przepisu: Poradnik Smakosza


Przepis dodany przez:

Posty : 17

Przepisy: 627


Vitalia PL

Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony owoc cytrusowy?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Przyprawy, które leczą Przyprawy, które leczą

Karolina i Maciej Szaciłło

Wydawnictwo: Zwierciadło


Czy wiesz jak wielka siła tkwi w przyprawach i ziołach? "Przyprawy, które leczą. Lecznicza moc natury” to bezcenna publikacja zgranego duetu specjalistów od zdrowego odżywiania i ekologicz

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE