Przygotowanie:
Kuchnia:
polska
Poziom trudności:
Kaloryczność porcji:
1 porcja dla: 3 - 5 osób
Składniki
50 dag tortellini z szynką
1 sztuka puszka kukurydzy
1 sztuka puszka groszku
1 sztuka ogórek
5 dag rukoli
kilka gałązek koperku
3 łyżki majonezu
sól
pieprz
|
|
Sposób przyrządzania:
- Tortellini z szynką ugotuj według przepisu na opakowaniu. Odstaw do ostygnięcia.
- Ogórek, koperek i rukolę umyj i osusz. Koperek bardzo drobno posiekaj, ogórek obierz i pokrój w ćwierćplasterki. Kukurydzę i groszek odsącz na sicie.
- Warzywa wymieszaj z tortellini i majonezem. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem schłodź.
Źródło przepisu: przyślij przepis!