Dzisiaj jest: Sobota, 25.09.2021 Imieniny: Aurelii i Ładysława



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5861

Sałatka z pomidorów i czerwonej fasoli


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 1 - 2 osób


Składniki

  • 3 sztuki pomidory
  • 1 sztuka puszka czerwonej fasoli
  • 1 sztuka czerwona papryka
  • 1 pęczek  natki pietruszki
  • 3 łyżki  oliwy z oliwek
  • 1 łyżeczka  soku z cytryny
  • 1 łyżeczka  musztardy

Sposób przyrządzania:

  1. Pomidory oraz paprykę umyj, osusz i pokrój w kostkę. Fasolę odsącz z zalewy, przełóż do miski. Dodaj pokrojone pomidory, paprykę oraz posiekaną natkę. Wymieszaj.
  2. Oliwę wymieszaj z sokiem z cytryny oraz musztardą. Powstałym sosem skrop sałatkę i wymieszaj.
Smacznego!


Źródło przepisu: Kuchnia i kropka


Przepis dodany przez:

Posty : 13

Przepisy: 136


Vitalia PL

Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony owoc cytrusowy?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Przyprawy, które leczą Przyprawy, które leczą

Karolina i Maciej Szaciłło

Wydawnictwo: Zwierciadło


Czy wiesz jak wielka siła tkwi w przyprawach i ziołach? "Przyprawy, które leczą. Lecznicza moc natury” to bezcenna publikacja zgranego duetu specjalistów od zdrowego odżywiania i ekologicz

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE