Dzisiaj jest: Piątek, 07.02.2025 Imieniny: Ryszarda i Romualda



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Sałatka z pomidorów i czerwonej fasoli


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 1 - 2 osób


Składniki

  • 3 sztuki pomidory
  • 1 sztuka puszka czerwonej fasoli
  • 1 sztuka czerwona papryka
  • 1 pęczek  natki pietruszki
  • 3 łyżki  oliwy z oliwek
  • 1 łyżeczka  soku z cytryny
  • 1 łyżeczka  musztardy

Sposób przyrządzania:

  1. Pomidory oraz paprykę umyj, osusz i pokrój w kostkę. Fasolę odsącz z zalewy, przełóż do miski. Dodaj pokrojone pomidory, paprykę oraz posiekaną natkę. Wymieszaj.
  2. Oliwę wymieszaj z sokiem z cytryny oraz musztardą. Powstałym sosem skrop sałatkę i wymieszaj.
Smacznego!


Źródło przepisu: Kuchnia i kropka


Przepis dodany przez:

Posty : 13

Przepisy: 136


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE