Dzisiaj jest: Czwartek, 30.06.2022 Imieniny: Emilii i Lucyny



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5863

Sałatka z selera, orzechów i rodzynek


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 2 sztuki małe słoiki selera konserwowego
  • garść rodzynek
  • garść łuskanych orzechów włoskich
  • 2 łyżki  majonezu
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Rodzynki i orzechy sparz. Wypłucz, odsącz, a następnie posiekaj. Selera odcedź.
  2. Selera wymieszaj z bakaliami i majonezem. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Ponownie wymieszaj. Przed podaniem wstaw ją na 30 minut do lodówki.
Smacznego!


Źródło przepisu: Przyslij przepis


Przepis dodany przez:

Posty : 13

Przepisy: 109


Vitalia PL

Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE