Dzisiaj jest: Środa, 17.04.2024 Imieniny: Roberta i Patrycego



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Sałatka z selerem, ananasem i szynką


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 1 sztuka słoik selera konserwowego
  • 1 sztuka puszka ananasów
  • 1 sztuka puszka kukurydzy konserwowej
  • 4 plastry  szynki konserwowej
  • 1 sztuka mały słoiczek majonezu
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Seler, ananasy i kukurydzę odsącz z zalewy. Seler i ananasy pokrój w kostkę. Szynkę pokrój w drobną kostkę.
  2. Wszystkie składniki przełóż do miski, dodaj majonez, dopraw do smaku solą oraz pieprzem. Wymieszaj. Gotową sałatkę wyłóż na półmisek i udekoruj.
Smacznego!


Źródło przepisu: Twoje przepisy


Przepis dodany przez:

Posty : 12

Przepisy: 182


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0


NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE