Dzisiaj jest: Niedziela, 20.09.2020 Imieniny: Filipiny i Eustachego



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5856

Sałatka z tuńczykiem i kiełkami


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne
Sałatkę podawać schłodzoną.

1 porcja dla: 3 - 4 osób


Składniki

  • 1 puszka  tuńczyk
    w sosie własnym
  • 1 puszka  kukurydza
  • 1 puszka  kiełki pszenicy
  • 2 sztuki  ogórki konserwowe
  • 1 sztuka  por
  • 3 łyżki  majonez
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Kiełki oraz kukurydzę odcedzić.
  2. Ogórki pokroić w kostkę, por w drobne plasterki.
  3. Tuńczyka odsączyć i rozdrobnić.
  4. Przełożyć składniki do salaterki, dodać majonez, sól oraz pieprz, wymieszać.



Przepis dodany przez:

Posty : 0

Przepisy: 14


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione owoce morza?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Superkoktajle dla zdrowia i urody Superkoktajle dla zdrowia i urody

Katarzyna Błażejewska-Stuhr

Wydawnictwo: Zwierciadło


Superkoktajle to 70 przepisów na pyszne koktajle, wzbogacone o superfoods, czyli produkty o największej zawartości cennych składników odżywczych, witamini minerałów. Spożywając je regularn

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE