Dzisiaj jest: Niedziela, 20.09.2020 Imieniny: Filipiny i Eustachego



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5856

Surówka z czerwoną fasolą


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 1 sztuka puszka czerwonej fasoli
  • 1/8 główki  białej kapusty
  • 1 sztuka marchewka
  • kawałek pora
  • 2 sztuki jabłka
  • kilka gałązek natki pietruszki
  • 2 łyżki  oliwy
  • sól

Sposób przyrządzania:

  1. Kapustę i pora obierz z zewnętrznych liści. Kapustę poszatkuj. Pora pokrój w krążki. Jabłka oraz marchewkę obierz, umyj i zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Fasolę odsącz z zalewy. Natkę pietruszki umyj, osusz i drobno posiekaj.
  2. Wszystkie warzywa wrzuć do miski, skrop oliwą, dopraw do smaku solą i wymieszaj.
Smacznego!


Źródło przepisu: Przyślij przepis


Przepis dodany przez:

Posty : 16

Przepisy: 501


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione owoce morza?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Superkoktajle dla zdrowia i urody Superkoktajle dla zdrowia i urody

Katarzyna Błażejewska-Stuhr

Wydawnictwo: Zwierciadło


Superkoktajle to 70 przepisów na pyszne koktajle, wzbogacone o superfoods, czyli produkty o największej zawartości cennych składników odżywczych, witamini minerałów. Spożywając je regularn

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE