Dzisiaj jest: Wtorek, 23.04.2024 Imieniny: Jerzego i Wojciecha



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Surówka z fetą


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 3 osób


Składniki

  • 1 sztuka mała kapusta pekińska
  • 1 pęczek  rzodkiewek
  • 1/2 kostki  sera feta
  • 1 sztuka mały zielony ogórek
  • 1/2 sztuki pęczka koperku
  • kilka kropel oleju rzepakowego
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Kapustę poszatkuj, a fetę pokrój w kostkę. Rzodkiewkę umyj i pokrój w kostkę. Ogórek umyj, obierz i pokrój w kostkę. Koperek posiekaj.
  2. Warzywa oraz fetę przełóż do miski, posyp solą oraz pieprzem, skrop olejem i wymieszaj.
  3. Schłodź i podawaj do obiadu.
Smacznego!


Źródło przepisu: kuchnia i kropka


Przepis dodany przez:

Posty : 13

Przepisy: 250


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0


NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE