Dania mięsne
Soczyste potrawy na bazie mięsa w wielu odsłonach
Dania rybne i owoce morza
Skarby wód podane w niebanalny sposób
Dania warzywne (wegetariańskie)
Jarskie dania na ciepło i na zimno
Dania świąteczne
Potrawy na Wielkanoc, Boże Narodzenie i inne święta
Potrawy z grilla
Najlepsze dania i potrawy z grilla - szaszłyki, mięsa, warzywa
Sosy i dipy
Dyskretne akcenty uświetniające smak Twoich dań
Zupy
Delikatne kremy, gęste zupy i inne płynne pyszności
Przystawki i zakąski
Małe co nieco na dobry początek
Sałatki i surówki
Kolorowe, mięsne, wegetariańskie - sałatki i surówki na każdą okazję
Drinki i napoje
Kolorowe, ciepłe lub orzeźwiające na każdą okazję, bez i z alkoholem
Ciasta i desery
Zniewalające desery, ciasta i ciasteczka czyli słodkie pychotki
DODAJ PRZEPIS

Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
POPULARNE ARTYKUŁY
Przewodnik po serach żółtych
Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
Tortilla, maca, pita... Czym się różnią?
Kuchnia estońska
Uważaj w czym i czym gotujesz - powody, dla których warto wymieniać kuchenny sprzęt
15 najbardziej kalorycznych popularnych potraw spożywanych przez Polaków
Skórka pomarańczowa, cytrynowa i z limonki - właściwości i zastosowanie. Przepisy na domową skórkę z cytrusów
7 sposobów na kaszę mannę - ciepły i pożywny deser na jesień
POPULARNE PRZEPISY
Staropolska kapusta wigilijna
Grzyby umyj, zalej przegotowaną i przestudzoną wodą. Odstaw do...Łosoś w galarecie
Do garnka wlej 2 litry wody, włóż włoszczyznę, listek laurowy i ziele...Zapiekanka mięsna pod ziemniaczanym puree
Ziemniaki obierz, ugotuj w osolonej wodzie, odcedź. Dodaj łyżkę śmietany...Placek orzechowy w cieście francuskim
Ciasto: Z podanych składników zagnieć ciasto francuskie i podziel je na...Zupa serowo-pieczarkowa z pulpecikami
Mięso mielone połącz z posiekaną cebulą, 1 jajkiem, bułką tartą oraz...Rolada z dorsza ze szpinakiem i wędzonym łososiem
Na rozgrzanym maśle podsmaż zamrożony szpinak. Gdy się rozmrozi, dodaj...Szpinak po arabsku
Rozgrzej oliwę na dużej patelni i smaż cebulę przez około 5 minut, aż...Makaron ze szpinakiem i serkiem topionym
Makaron ugotuj w lekko osolonej wodzie. Odcedź na cedzaku. Na rozgrzany...
CZY WIESZ, ŻE
Ostrość przypraw określa skala Scoville'a. Jest to skala ostrości, czyli pikantności danej potrawy, głównie używana w stosunku do papryk. Określa ona ilość kapsaicyny, czyli substancji powodującej uczucie ostrości, w produkcie. Najostrzejszym produktem jest papryka Trinidad Moruga Scorpion - jej nazwa nawiązuje do dystryktu Moruga w Trynidadzie i Tobago. Osiąga pikantność na poziomie nawet ponad 2.000.000 w skali Scoville'a.
OSTATNIO NA FORUM
Dieta dla dzieci »GDaria Bodykox napisał/a:A dlaczego dieta dla dziecka to ma być zły pomysł? Dziecko...
Jakie kroki podjąć, aby lepiej się odżywiać? »GDaria Każdy jest inny i takie gotowce nie zawsze muszą się sprawdzać, tym bardziej...
Catering dietetyczny - jedzenie na telefon »GDaria Taki rodzaj odżywiania może być wygodny, bo oczywiście nie trzeba...
LOSOWA DIETA
Dieta Radosława PiwowarskiegoZałożenia - dieta Radosława Piwowarskiego: Mam własną od lat wypróbowaną dietę. Jest to dieta dla cierpliwych łakomczuchów. Na śniadanie wypijam tylko szklankę soku albo zjadam jakiś owoc. Na kolację jem wyłącznie sałatki. A na obiad - zupę i drugie danie. Deser to duży kawałek domowego ciasta, czekolada oraz kromka wspaniałego gorącego chleba... WIĘCEJ
TAGI
aktywność fizyczna, bmi dzieci, ciekawostki, dieta, diety, dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, kalkulator, kalkulator CPM, kalkulator bmi dla dzieci, kalkulator bmi dla młodzieży, kalkulator cholesterolu i trójglicerydów, kalorie, kuchnie świata, odchudzanie, owoce, prawidłowa zawartość tłuszczu w organizmie, przepisy, przepisy kulinarne, przyprawy, tabele zawartości tkanki tłuszczowej, wartości odżywcze, warzywa, witaminy, właściwości lecznicze, zioła