Przygotowanie:
Kuchnia:
inna
Poziom trudności:
Kaloryczność porcji:
1 porcja dla: 4 - 8 osób
Składniki
20 dag serek topiony
2 łyżki kapary
marynowane2 łyżki majonez
2 łyżki musztarda
francuska1 łyżka śmietana kwaśna
18%1 ząbek czosnek
1 pęczek szczypior
5-6 gałązek natka pietruszki
1 łyżeczka curry
1/4 łyżeczki kurkuma
płatki chili
do smakupapryka ostra
do smaku
|
|
Sposób przyrządzania:
- Do serka topionego dodać majonez, śmietanę i musztardę.
- Dodać również drobno posiekane kapary, czosnek, szczypior i natkę pietruszki.
- Doprawić do smaku przyprawami i dokładnie wymieszać.
Źródło przepisu: Przepis otrzymany z publikacji prasowej sfera-group.pl