Dzisiaj jest: Piątek, 29.03.2024 Imieniny: Wiktora i Eustachego



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Gotowa panierka do kurczaka: warto z niej korzystać


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Gotowa panierka do kurczaka: warto z niej korzystać




   Lubimy gotowe rozwiązania. Zwłaszcza w gastronomii. Ułatwiają i przyspieszają pracę, eliminują ryzyko porażki i gwarantują powtarzalność efektu. Gotowa panierka do kurczaka jest właśnie takim rozwiązaniem. Jeśli należysz do branży gastronomicznej i serwujesz kurczaka w panierce - koniecznie poznaj zalety panierki do kurczaka Holly Powder i skorzystaj z tego gotowego, prostego rozwiązania.





Złocisty, chrupiący kurczak na medal

   Producent panierki Holly Powder od lat jest obecny na rynku krajowym i zagranicznym. Jeśli nie miałeś jeszcze okazji zapoznać się z jego produktami, warto to zrobić. Zwłaszcza jeśli szukasz przepisu na kurczaka w idealnie chrupiącej panierce. Realizacja marzenia o serwowaniu stripsów czy nuggetsów, które smakiem i wyglądem dorównują (a według niektórych nawet są znacznie lepsze!) oferowanym w najpopularniejszych restauracjach z kurczakiem w amerykańskim stylu, jest prostsza niż myślisz.



Uniwersalna panierka

   Jeden rodzaj panierki i wiele możliwości. Panierka doskonale sprawdzi się do panierowania zarówno kurczaka, jak i ryby. Wykorzystasz ją także do kurczaka w wersji pikantnej i łagodnej. Smak daniu nadają oferowane przez producenta marynaty, panierka w smaku jest neutralna. Jedna panierka umożliwia Ci przygotowanie różnych wersji kurczaka i ryby - to niezwykle wygodne rozwiązanie.



Bardzo chrupiąca panierka

   Jeśli szukasz panierki, która będzie przyjemnie chrupać podczas jedzenia, to trafiłeś idealnie. Panierka do kurczaka Holly Powder po usmażeniu jest idealnie chrupiąca. Dodatkowym jej atutem jest długi czas utrzymywania tej chrupkości. Dzięki czemu kurczak w panierce Holly Powder sprawdza się na wynos, jak i podczas dostawy.



Panierka apetycznie postrzępiona

   Myśląc o kurczaku w panierce, oczami wyobraźni widzimy kawałki kurczaka w złocistej postrzępionej panierce. Właśnie tego efektu postrzępienia oczekują klienci, a kucharze zachodzą w głowę jak go uzyskać. Od teraz nie musisz się nad tym zastanawiać. Gotowa panierka do kurczaka po usmażeniu ma postrzępioną strukturę i charakterystyczne płatki.



Panierka odpowiednia do długiego smażenia

   Gotowa panierka sprawdzi się do smażenia zarówno małych kawałków mięsa, jak i dużych elementów z kością. Jest odpowiednia do długiej obróbki termicznej.



Panierka, która doskonale trzyma się mięsa

   Po ugryzieniu czy rozerwaniu usmażonego kawałka kurczaka panierka nadal trzyma się powierzchni mięsa. Dzięki temu bez trudu pokroisz usmażonego kurczaka w panierce na mniejsze kawałki i dodasz na przykład do sałatki.

panierka do kurczaka


Łatwość przygotowania

   Gotowa panierka dla gastronomii to jak wspominaliśmy wcześniej - gotowe rozwiązanie. Producent panierki zadbał o to, by maksymalnie ułatwić zadanie kucharzom. Kurczak w panierce jest naprawdę łatwy w przygotowaniu. Poza gotową panierką producent oferuje szczegółową instrukcję panierowania, bogatą w praktyczne wskazówki bazę wiedzy i filmy instruktażowe na stronie internetowej oraz bezpośredni kontakt z ekspertem, który pomoże na każdym etapie pracy z produktem.



Powtarzalna i wysoka jakość

   Powtarzalność efektu jest niezwykle ważna w gastronomii. Zastosowanie się do zaleceń i instrukcji producenta oraz wysoka jakość składników panierki sprawiają, że kurczak zawsze smakuje i wygląda tak samo wyśmienicie.



Terminowe i szybkie dostawy

   Gdzie kupić panierkę? Hurtownia producenta oferuje szybką i terminową dostawę. Dostawa kurierska realizowana jest już następnego dnia roboczego. Jeśli preferujesz zakupy online, możesz skorzystać z opcji zakupu w sklepie internetowym producenta.



Warto korzystać z gotowej panierki

   Zdecydowanie warto korzystać z gotowego rozwiązania jakim niewątpliwie jest gotowa panierka. Wygodne i łatwe panierowanie, powtarzalny i pyszny efekt, neutralny smak i apetycznie postrzępiona struktura - to argumenty przemawiające za korzystaniem z gotowej panierki. Do tego warto pamiętać, że soczysty kurczak w amerykańskim stylu, chrupiące skrzydełka i złociste stripsy to zarówno pyszne dania same w sobie, jak idealna baza do stworzenia wielu innych popularnych potraw takich jak tortille, sałatki, burgery. Podsumowując, gotowa panierka to niezbędny produkt i idealne rozwiązanie także do Twojej restauracji.




Zobacz więcej na temat:

panierka do kurczaka


Oceń artykuł:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE