NOWOŚCI PRODUKTOWE

W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

Producent świeżych soków - firma Victoria Cymes jako pierwsza na polskim rynku wprowadziła technologię HPP (High Pressure Processing) do utrwalania soków tłoczonych na zimno. Soki utrwalane w tej technologi

Grzyby Shiitake znane są ze swoich niezwykłych właściwości leczniczych. Co ważne, nie tracą na swojej wartości kulinarnej również w formie suszonej. Po namoczeniu w ciepłej wodzie odzyskują swój kształt i k

Bio żurawina firmy Bakalland to pierwsze na rynku, całe owoce żurawiny całkowicie pozbawione dodatku cukru - zawierają tylko naturalnie występujące cukry. Aby nadać kwaśnym owocom żurawiny delikatnej nuty s

Pasta z pestkami dyni z brokułami Well Well to delikatna w smaku pasta o aksamitnej konsystencji i kuszącym aromacie. Pestki dyni, które są jednym z głównych składników pasty to wspaniałe źródło wartości od

Liść morwy białej wpływa na utrzymanie prawidłowej gospodarki węglowodanowej organizmu. Poprzez spowolnienie działania enzymów biorących udział w trawieniu węglowodanów przyczynia się do utrzymania prawidło

Płatki śniadaniowe Fital truskawka, malina, wiśnia to płatki bez dodatku cukru, bez pszenicy i z dużymi kawałkami owoców liofilizowanych. Stworzone zostały specjalnie dla aktywnych kobiet, które chcą cieszy

Letnie podróże uwiecznione na fotografiach, poznawanie odmiennych kultur czy smakowanie wyszukanych, egzotycznych potraw - wakacje to czas, kiedy możemy wyjechać w nieznane i oddać się błogiemu lenistwu. Kt

Cechą charakterystyczną fig Helio Natura jest ich naturalny kształt, smak i mięsistość. Z pewnością zakochają się w nich amatorzy oryginalnej żywności, którzy słodkie owoce wolą kosztować zanim inni ugniotą

Jesień i zima to czas, gdy szczególnie ważne dla zdrowia jest to, co jemy. Bogata w niezbędne wartości odżywcze dieta wpływa na odporność i kondycję. W tym sezonie produkty, które powinny znaleźć się w nasz

Powszechnie dostępny w sklepach cukier rafinowany to jego mocno przetworzona forma, a tym samym pozbawiona składników mineralnych czy witamin. Innymi słowy cukier spożywczy nie oferuje niczego oprócz energi

Pomimo, że lekka dieta ma zbawienny wpływ na nasze zdrowie, to warto czasem sięgnąć po specjał, który jest zarazem naturalny oraz wyjątkowo pożywny. Doceniane od pokoleń nasiona pszenicy orkiszowej stanowią

Hiszpańskie oliwki bez pestek Manzanilla są typową przekąską w Andaluzji. Doskonale smakują na zimno jak również jako składnik ciepłych dań. Są bogate w związki mineralne, mikroelementy, witaminy z grupy B o

Puffingowanie to unikalna technologia suszenia owoców, opatentowana przez markę Puffins - rodzimego producenta naturalnych i zdrowych przekąsek nowej generacji. Dzięki specjalnej technologii przetwarzania, o

Ekologiczny Sok z Rokitnika Plus marki Rabenhorst, specjalisty na rynku organicznych soków funkcjonalnych, skomponowany został w trosce o prawidłową gospodarkę witaminową organizmu. Ekologiczny, niesłodzony,

Bezglutenowa mąka teff to kolejna, niezwykle interesująca propozycja produktowa dedykowana zarówno osobom cierpiącym na nietolerancję glutenu, celiakię czy wszelakie alergie pokarmowe, jak i poszukującym alt

Marka Quicker została stworzona z myślą o osobach, które praktykują zdrowy styl życia, cenią sobie racjonalne odżywianie oraz aktywność fizyczną. Produkty marki Quicker to dania z liofilizowanych składników.

Dzięki najnowszej technologii, opartej wyłącznie na naturalnych i nieinwazyjnych procesach, możemy zaoferować kolejny wygodny produkt - umyty szpinak pod marką Fit&Easy. Opakowanie zawiera starannie wyselekc

Chi Chocolate to deser na bazie wody z dodatkiem mleka kokosowego (8%) i starannie wyselekcjonowanych ziaren kakao. Napój zawdzięcza słodki smak śladowym ilościom cukru nierafinowanego (zawierającego żelazo,

Gęsty, naturalny jogurt typu greckiego to kolejny innowacyjny produkt w ofercie OSM Piątnica. Wyprodukowany wyłącznie z mleka i żywych kultur bakterii jogurtowych, bez mleka w proszku i innych dodatków. Swoją