Dzisiaj jest: Środa, 25.05.2022 Imieniny: Urbana i Grzegorza



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5862


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Musli z granatem i jagodą bez dodatku cukru

Musli z granatem i jagodą bez dodatku cukru

Producent: Sante

Gramatura: 300 g

Rodzaj opakowania: Torebka

Sugerowana cena: 5,66 zł



    Musli LO bez dodatku cukru to sposób na dobre zdrowe śniadanie, który wszyscy już dobrze znają. Skomponowane w 83,2 % z płatków owsianych, jęczmiennych i orkiszowych są sposobem na pozyskanie składników odżywczych i witamin każdego dnia.



   Musli LO produkowane przez firmę Sante wyróżnia się wysoką zawartością błonnika pokarmowego. Produkt nie zawiera żadnych słodzących dodatków i wzbogacony jest naturalnym węglowodanem - inuliną. Na tym nie koniec. Musli LO to również źródło witamin i składników mineralnych. Tiamina, kwas foliowy oraz potas, fosfor, żelazo, cynk, miedź i magnez, wszystko zawarte w 300-gramowym opakowaniu Musli LO bez dodatku cukru z granatem.





   Całe naturalne bogactwo w połączeniu ze smakiem orzeźwiających granatów spowoduje, że każdy dzień będzie rozpoczynany w dobrej atmosferze i z uśmiechem na twarzy.



   Skład produktu: Płatki 83,2% (owsiane, jęczmienne, orkiszowe), rodzynka, inulina 4%, kostka żelowa jagoda-granat 3,4% (owoce: zagęszczone puree z jabłek, zagęszczony sok jabłkowy, puree z jagód, puree z granata, zagęszczony sok z owoców czarnego bzu; substancja żelująca: pektyny, błonnik z owoców cytrusowych, aromat), jabłko suszone (jabłko, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), aromat. Produkt zawiera gluten. Może zawierać śladowe ilości orzeszków arachidowych, mleka oraz soi.




Vitalia PL

Oceń artykuł:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest główny powód podjęcia przez Ciebie decyzji o odchudzaniu?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Najlepiej spożyć przed… Najlepiej spożyć przed…

Nicola Temple

Wydawnictwo: Uniwersytetu Jagiellońskiego


Ludzie od wieków przetwarzali jedzenie, gotując, opiekając na ogniu czy poddając procesowi fermentacji. Patrząc jednak na produkty dostępne w supermarkecie, zastanawiamy się, czy obecnie

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE