Razowy kwas chlebowy
Razowy kwas chlebowy to naturalny napój, inspirowany tradycyjną recepturą, znaną na ziemiach polskich już od tysiąca lat. Kwasy chlebowe od lat cenione są za swój wyjątkowy i orzeźwiający smak.
Razowy kwas chlebowy powstaje wyłącznie z naturalnych składników: krystalicznej wody oraz słodów: żytniego i jęczmiennego. Napój nie zawiera konserwantów, nie jest sztucznie dosładzany i barwiony, nawet smak zawdzięcza złocistym zbożom oraz naturalnym sokom owocowym: żurawinowemu i śliwkowemu.
|
|
Razowy kwas chlebowy to najwyższej jakości produkt w kategorii napojów gazowanych. Przeznaczony jest dla tych, którzy cenią dobry smak, a jednocześnie troszczą się o zdrowie swoje i swoich najbliższych. Razowy kwas chlebowy doskonale gasi pragnienie, dodaje energii i zapewnia dobre samopoczucie całej rodziny.
- W ostatnich latach kwasy chlebowe miały marginalne znaczenie na półkach z napojami. Wyjątkiem jest region Podlasia, gdzie napoje o smaku kwasu chlebowego stanowią podstawowe źródło orzeźwienia dla całej rodziny i z powodzeniem konkurują z innymi napojami gazowanymi - mówi Anna Glina, Brand Manager, Van Pur Sp. z o.o.
- Razowy kwas chlebowy jest szansą na przywrócenie temu unikalnemu,
słodowemu napojowi jego dawnej popularności i zasłużonej mocnej
ogólnopolskiej pozycji. Jednocześnie, mamy nadzieję, że nasz produkt
stanie się motorem do zmiany niezdrowych przyzwyczajeń napojowych
Polaków - dodaje.
Razowy kwas chlebowy, oprócz klasycznej wersji,
oferuje dwa warianty smakowe z dodatkiem naturalnych soków: śliwkowy i żurawinowy.