KasiaD napisał/a:
Ja już od jakiegoś czasu używam ksylitol. Jego cena też niestety jest wysoka.Za zdrowe alternatywy cukru niestety trzeba płacić Pamiętajmy jednak wybieramy ksylitol fiński, nie chiński!
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
Ja już od jakiegoś czasu używam ksylitol. Jego cena też niestety jest wysoka.Za zdrowe alternatywy cukru niestety trzeba płacić Pamiętajmy jednak wybieramy ksylitol fiński, nie chiński!
|
|
Od dłuższego czasu zastępuję zwykły cukier erytrytolem i mogę z czystym sumieniem polecić
Założenia - dieta Colette Lefort: Francuska dietetyczka nie zaleca ograniczania ilości jedzenia. Przestrzega jednak przed najadaniem się do syta, jeśli chcemy schudnąć. Oto zasady: - węglowodany i białka możemy łączyć ze wszystkimi warzywami i z większością owoców - oprócz bananów, - do przygotowania potraw nie używamy jednocześnie oleju i margaryny,... WIĘCEJ