Wydaje mi się i słyszałem gdzieś w telewizji, że najzdrowszy jest ten kokosowy, ale nie jestem pewien co do tej informacji do końca.
Imbryczek.net.pl
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
|
|
Ja do smażenia używam głównie oleju rzepakowego i kokosowego.Przeczytaj cały temat. Niestety olej rzepakowy absolutnie nie nadaje się do smażenia (jak prawie wszystkie płynne oleje).
Ja polecam mało znany olej z ryżu - ma wysoką temperaturę dymienia nie zmienia smaku potraw i ma sporo nienasyconych kw. tłuszczowych
Założenia - dieta Dieta Miley Cyrus: Gwiazda, po wielu latach niewłaściwej diety przeprowadziła badania, dzięki którym dowiedziała się, że jest uczulona na gluten oraz laktozę. Laktoza to cukier naturalnie występujący w produktach mlecznych (mleko, jogurty, sery, kanapki mleczne, niektóre pieczywo, czekolady, batony). Gluten to mieszanka białek... WIĘCEJ