Dzisiaj jest: Piątek, 19.04.2024 Imieniny: Adolfa i Tymona



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865


WYNIKI WYSZUKIWANIA

Jagnięcina i baranina - czy warto je spożywać? Wartości odżywcze i właściwości zdrowotne 
Jagnięcina i baranina - czy warto je spożywać? Wartości odżywcze i właściwości zdrowotne
18.11.2022

Powszechnie uważa się, że jagnięcina, a zwłaszcza baranina uchodzą za niezbyt smaczne mięso, odznaczające się nieprzyjemnym zapachem i sporą zawartością tłuszczu. To jednak złudne przekonanie. W istocie jagnięcina i baranina należycie przygotowane są



Pieczeń barania na ostro 
Pieczeń barania na ostro
19.05.2016

dania mięsne

Kuchnia: polska

Dodany przez: monika.milewska


więcej niż 2 godziny 6 - 8 porcji

trudność

kaloryczność