WYNIKI WYSZUKIWANIA
Mąka jest tradycyjnie produkowana z ziaren zbóż. W ostatnim czasie coraz więcej konsumentów rezygnuje ze spożywania wyrobów z tradycyjnych glutenowych mąk ze względów zdrowotnych - nietolerancji, alergii bądź też ze względu na modną dietę bezglutenow
Orzechy są pełne wartości odżywczych - są one dobrym źródłem białka oraz błonnika pokarmowego. Cenimy je również za bardzo bogaty skład minerałów i witamin. W orzechach znajdziemy witaminy rozpuszczalne w tłuszczach i w wodzie, kwasy tłuszczowe jedno
Orzechy laskowe to doskonała przekąska. Niektórzy preferują spożywać je jako dodatek do muesli, niektórzy w postaci orzechowego kremu, a inni jako zwykłe orzechy. Niezależnie od tego, w jakiej formie najbardziej lubimy jeść orzechy laskowe, z pewnośc
Na pierwszy rzut oka orzechy sprawiają wrażenie kalorycznych przekąsek, jeszcze do niedawna były postrzegane jako "tuczące", przede wszystkim ze względu na względnie wysoką zawartość tłuszczu. Nie ma wątpliwości, jeśli lubisz podjadać, czytając książ