Dzisiaj jest: Czwartek, 28.03.2024 Imieniny: Anieli i Sykstusa



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865


WYNIKI WYSZUKIWANIA

Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie 
Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
23.02.2021

Pierwsza receptura na paprykarz szczeciński powstała w latach 60. XX wieku w Szczecinie. Nic dziwnego, że miasto znane jest z tego specjału. Paprykarz to konserwa zawierająca m.in. rozdrobnione mięso ryb, warzywa, ryż, przyprawy. Ale czy można uznać



Paprykarz z cielęciny 
Paprykarz z cielęciny
30.04.2016

dania mięsne

Kuchnia: polska

Dodany przez: miczek123


30-45 minut 4 - 6 porcji

trudność

kaloryczność




Paprykarz z kurczaka 
Paprykarz z kurczaka
10.03.2016

dania mięsne

Kuchnia: polska

Dodany przez: miczek123


46-60 minut 4 porcje

trudność

kaloryczność