
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5864
POPULARNE ARTYKUŁY
Chityna - jak działa?
5 najczęstszych błędów popełnianych przy duszeniu mięsa
Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
Wygląd kupy wiele mówi o twoim zdrowiu!
Kasza gryczana - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
Przewodnik po serach żółtych
Croissanty podane w zdrowy sposób - 7 pomysłów na francuskie śniadanie
7 sposobów na kaszę mannę - ciepły i pożywny deser na jesień
POPULARNE PRZEPISY
Zupa krewetkowa
Zagotuj mleko kokosowe i dodaj słodką paprykę, posiekane drobno...Zupa serowo-pieczarkowa z pulpecikami
Mięso mielone połącz z posiekaną cebulą, 1 jajkiem, bułką tartą oraz...Zapiekanka mazurska
Ziemniaki obierz, pokrój w 0,5-centymetrowe plastry i lekko podgotuj....Makaron ze szpinakiem i serkiem topionym
Makaron ugotuj w lekko osolonej wodzie. Odcedź na cedzaku. Na rozgrzany...Sałatka makaronowa z mięsem mielonym i fasolą
Makaron wrzuć do osolonego wrzątku, ugotuj al dente, odcedź i odstaw do...Domowa grochówka wojskowa
Do garnka wlewamy 2 litry wody, a następnie wrzucamy kości wieprzowe i...Rolada z indyka faszerowana morelami
Mięso rozetnij wzdłuż, ale nie do końca, rozłóż. Włóż między dwie...Smażone frankfurterki z papryką
Cebule obierz i pokrój w piórka. Papryki umyj, osusz, usuń nasiona, a...
CZY WIESZ, ŻE
Jeśli chcesz, aby herbata miała efekt lekko pobudzający, parz ją 2-3 minuty, natomiast, jeżeli zależy Ci na uspokojeniu - dłużej. Herbaty czarne i czerwone zaparza się wrzątkiem, zaś zielone woda o temperaturze ok. 60-80°C. Herbaty zielone, czerwone i białe można parzyć nawet kilkakrotnie, z tymże najsmaczniejszy jest napar z drugiego parzenia.
OSTATNIO NA FORUM
Pomoc w badaniu na temat wyglądu opakowania w e-sklepie »Marta_pw Zapraszam do wzięcia udziału w ankiecie będącej częścią badań dotyczących...
skuteczne odchudzanie »Aldabra Ja tak mam, znika w momencie w którym odstawiam piwo, gluten, drożdże...
LOSOWA DIETA
Dieta fioletowaZałożenia - dieta fioletowa: Kolor fioletowy - oczyszcza organizm, wzmacnia w stanach chorobowych, zwłaszcza przy wszelkiego rodzaju zapaleniach. Korzystnie działa na kości, pomaga pohamować nadmierny apetyt. Ponadto ułatwia zaśnięcie. Produkty zalecane w diecie fioletowej: - niełuskane zboża, - bakłażany, - karczochy, - czarne... WIĘCEJ
TAGI
aktywność fizyczna, bmi dzieci, ciekawostki, dieta, diety, dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, kalkulator, kalkulator CPM, kalkulator bmi dla dzieci, kalkulator bmi dla młodzieży, kalkulator cholesterolu i trójglicerydów, kalorie, kuchnie świata, odchudzanie, owoce, prawidłowa zawartość tłuszczu w organizmie, przepisy, przepisy kulinarne, przyprawy, tabele zawartości tkanki tłuszczowej, wartości odżywcze, warzywa, witaminy, właściwości lecznicze, zioła