
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
POPULARNE ARTYKUŁY
10 najczęstszych skutków ubocznych odchudzania. Jak ich uniknąć?
Cholesterol i trójglicerydy - interpretacja wyników i ich proporcji. Inne czynniki chorób sercowo-naczyniowych
Jak kupować mięso - na co zwrócić uwagę?
Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
Historia alkoholu, metabolizm alkoholu, fakty i mity o alkoholu
Co można kisić? Przepisy kulinarne na domowe kiszonki z owoców i warzyw
Przegląd najpopularniejszych sosów świata
Idealne ciasto drożdżowe
POPULARNE PRZEPISY
Sos enchiladas
Rozgrzej oliwę w dużym rondlu na średnim ogniu. Dodaj przepuszczony...Kieszonki drobiowe z brzoskwiniami
Filety z piersi kurczaka umyj, osusz. Każdy natnij wzdłuż tworząc...Kawowa rolada bezowa z advocatem
Białka ubij ze szczyptą soli na sztywną pianę. Pod koniec ubijania...Zapiekanka mazurska
Ziemniaki obierz, pokrój w 0,5-centymetrowe plastry i lekko podgotuj....Zupa parzucha
Warzywa umyj i obierz. Marchew, pietruszkę i seler pokrój w kostkę. Por...Zupa serowo-pieczarkowa z pulpecikami
Mięso mielone połącz z posiekaną cebulą, 1 jajkiem, bułką tartą oraz...Sałatka kalafiorowo-arbuzowa
Składniki sosu przełóż do miski. Dopraw do smaku pieprzem i solą,...Kremowy sos szparagowy
Szparagi obrać, odciąć zdrewniałe końcówki i ugotować do miękkości w...
CZY WIESZ, ŻE
Podczas przetwarzania mięsa (smażenia, pieczenia czy duszenia) stosowanie ziół takich jak rozmaryn, tymianek czy szałwia zmniejsza tworzenie się w mięsie szkodliwych amin heterocyklicznych. Podobne działanie ma stosowanie czosnku.
OSTATNIO NA FORUM
Firma remontowa z Wrocławia »kaja.sz89 Zastanawiam się nad remontem salonu i trafiłam na intersującą ofertę usług...
Ktoś wziął pożyczkę na moje dane »Ereline Miałam dokładnie taką sytuację – ktoś wziął pożyczkę na podstawie...
Naturalne metody na zgagę »azerona Mi ginekolog polecił migdały – nie żeby zjeść garść od razu, tylko...
LOSOWA DIETA
Dieta czerwonaZałożenia - dieta czerwona: Kolor czerwony - reguluje ciśnienie krwi, hamuje gwałtowne zmiany nastroju, pobudza metabolizm i ułatwia trawienie. Produkty zalecane w diecie czerwonej: - czerwone mięso: wołowina, jagnięcina, - truskawki świeże i mrożone, - pomarańcze, mandarynki, - czereśnie i wiśnie, - żółty melon, dynia, - marchewka lub... WIĘCEJ
TAGI
aktywność fizyczna, bmi dzieci, ciekawostki, dieta, diety, dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, kalkulator, kalkulator CPM, kalkulator bmi dla dzieci, kalkulator bmi dla młodzieży, kalkulator cholesterolu i trójglicerydów, kalorie, kuchnie świata, odchudzanie, owoce, prawidłowa zawartość tłuszczu w organizmie, przepisy, przepisy kulinarne, przyprawy, tabele zawartości tkanki tłuszczowej, wartości odżywcze, warzywa, witaminy, właściwości lecznicze, zioła