Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
POPULARNE ARTYKUŁY
- Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
- Olej lniany tłoczony na zimno - właściwości i wartości odżywcze
- Owocowe sałatki - słodka alternatywa dla tuczących deserów
- Odczarujmy szpinak - pomysły na zdrowe przepisy z tego warzywa
- Najczęstsze pytania o CBD
- Przewodnik po serach żółtych
- Wygląd kupy wiele mówi o twoim zdrowiu!
- Burrito, taco, quesadilla, enchilada - czym się różnią? Sprawdź przepisy
POPULARNE PRZEPISY
- Kawowa rolada bezowa z advocatem
Białka ubij ze szczyptą soli na sztywną pianę. Pod koniec ubijania... - Omlet ze szpinakiem i boczkiem
Jajka wbij do miski. Dodaj mleko, ser żółty oraz śmietanę. Dopraw do... - Ryż z warzywami i sosem sojowym
Ryż opłucz pod bieżącą wodą, wrzuć do garnka i zalej wodą. Dodaj... - Sałatka z kabanosem na ostro
Kabanosy pokrój w cienkie plasterki. Kukurydzę odsącz z zalewy. Paprykę... - Klops z żurawiną i serem camembert
30 g bułki tartej namocz w mleku i dodaj do mięsa. Dodaj również jajko,... - Placek orzechowy w cieście francuskim
Ciasto: Z podanych składników zagnieć ciasto francuskie i podziel je na... - Gulasz z serduszek z marchewką i groszkiem
Serduszka umyj, przekrój na połówki i oczyść. Cebulę obierz, drobno... - Sałatka z grillowaną cukinią i pieczarkami
Cukinię umyj, pokrój wzdłuż w cienkie plasterki. Pieczarki oczyść,...
CZY WIESZ, ŻE
Według badań od 60 do 70% żywności przetworzonej zawiera co najmniej jeden składnik genetycznie modyfikowany. Na największą uwagę zasługuje tu soja oraz kukurydza. Rośliny te mogą być wykorzystywane do produkcji takich składników jak: mąka sojowa, mąka kukurydziana, olej sojowy, olej kukurydziany, olej rzepakowy, skrobia kukurydziana. Aby odróżnić produkt genetycznie modyfikowany od niemodyfikowanego należy zwracać uwagę na etykiety, na których producent jest zobowiązany do podania informacji, o tym, czy jego produkt zawiera w swoim składzie GMO.
OSTATNIO NA FORUM
Dietetyk w Łodzi »aga.anna.kownacka Ja Polecam gabinet Projekt Zdrowie, chodziłam do tego Łódź Widzew na...
LOSOWA DIETA
Dieta hinduskaZałożenia - dieta hinduska: W dawnych Indiach kobieta tuż przed porodem wymieniała swoje ulubione danie, by następnie jeść je przez 4 tygodnie w dowolnych ilościach, wracając do sylwetki sprzed ciąży. Współczesna dieta jest nieco zmodyfikowana. Wybiera się trzy produkty: białkowy (jajko lub mięso), jakieś warzywo (oprócz ziemniaków) oraz owoc i... WIĘCEJ
TAGI
aktywność fizyczna, bmi dzieci, ciekawostki, dieta, diety, dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, kalkulator, kalkulator CPM, kalkulator bmi dla dzieci, kalkulator bmi dla młodzieży, kalkulator cholesterolu i trójglicerydów, kalorie, kuchnie świata, odchudzanie, owoce, prawidłowa zawartość tłuszczu w organizmie, przepisy, przepisy kulinarne, przyprawy, tabele zawartości tkanki tłuszczowej, wartości odżywcze, warzywa, witaminy, właściwości lecznicze, zioła