Dzisiaj jest: Sobota, 24.02.2018 Imieniny: Macieja i Bogusza



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5791

Grillowane szaszłyki warzywne


30.10.2014
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 3 osób


Składniki

  • 1 kg  młodych ziemniaków
  • 400 g  pieczarek
  • 1 sztuka cukinia
  • 1 łyżka  przyprawy do ziemniaków
  • sól

Sposób przyrządzania:

  1. Ziemniaki umyj i wykrój oczka. Ugotuj w osolonej wodzie do miękkości. Po ugotowaniu odcedź, dodaj przyprawę do ziemniaków i dokładnie wymieszaj.
  2. Pieczarki oczyść, odetnij nóżki. Cukinię umyj, osusz i pokrój w cienkie plastry.
  3. Na patyczki do szaszłyków nabij kolejno ziemniaka, pieczarkę i plaster cukinii. Kontynuuj do wyczerpania składników. Oprósz szaszłyki solą i piecz na rozgrzanym grillu przez 20 minut.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

Nikki

Posty : 13

Przepisy: 250


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój rozgrzewający?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Pasta z pestkami dyni z brokułami Pasta z pestkami dyni z brokułami

Producent: Well Well Foods


Pasta z pestkami dyni z brokułami Well Well to delikatna w smaku pasta o aksamitnej konsystencji i kuszącym aromacie. Pestki dyni, które są jednym z głównych składników pasty to wspaniałe źródło wartości od

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Olej lniany Olej lniany

Iwan Nieumywakin

Wydawnictwo: Hartigrama


Książka poczytnego rosyjskiego autora o niedocenianych prozdrowotnych właściwościach oleju lnianego. Zawiera historię uprawy lnu i wykorzystywania jego włókna i nasion, przykłady zastosowań

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE