Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
POPULARNE ARTYKUŁY
- Przewodnik po serach żółtych
- Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
- Prażone czy smażone? - jest różnica!
- Egzotyczne azjatyckie słodkości
- Burrito, taco, quesadilla, enchilada - czym się różnią? Sprawdź przepisy
- Wygląd kupy wiele mówi o twoim zdrowiu!
- Zmiany w białkach, tłuszczach, węglowodanach i witaminach podczas przetwarzania i przechowywania
- Przegląd rosyjskich deserów
POPULARNE PRZEPISY
- Kawowa rolada bezowa z advocatem
Białka ubij ze szczyptą soli na sztywną pianę. Pod koniec ubijania... - Zapiekanka z łososia ze szpinakiem
Szpinak dokładnie umyj, osusz i odstaw na sicie do ocieknięcia, a... - Potrawka z indyka z warzywami
Rozpuść połowę masła oraz oleju na dużej patelni, dodaj kotlety z indyka... - Makaron z młodym szpinakiem i rzodkiewką
Makaron ugotuj w osolonej wodzie, odcedź. Czosnek obierz, drobno... - Domowa grochówka wojskowa
Do garnka wlewamy 2 litry wody, a następnie wrzucamy kości wieprzowe i... - Kopytka zapiekane z kiełbasą i pieczarkami
Ziemniaki obierz, ugotuj, odcedź i przeciśnij przez praskę. Do... - Zupa serowo-pieczarkowa z pulpecikami
Mięso mielone połącz z posiekaną cebulą, 1 jajkiem, bułką tartą oraz... - Sałatka z wędzonego kurczaka podawana na cykorii
Kurczaka razem z odsączonym z zalewy ananasem pokrój w kostkę i wrzuć do...
CZY WIESZ, ŻE
Aby klasyczne masło (które ze względu na niski punkt dymienia nie nadaje się do smażenia) nie przypalało się na patelni, dorzucamy do niego masła klarowanego lub oleju kokosowego - mamy wówczas wyższą temperaturę smażenia, a przez to podwyższamy punkt dymienia. Aby rozgrzany tłuszcz nie pryskał - posypujemy go solą.
OSTATNIO NA FORUM
Wynajmij hakera! (https://t.me/Blackhat_plug) »shankiepet Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Naszą specjalistyczną...
Wynajmij hakera! (https://t.me/Blackhat_plug) »shankiepet Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Naszą specjalistyczną...
LOSOWA DIETA
Dieta w refluksieZałożenia - dieta w refluksie: Na refluks żołądkowo - przełykowy cierpi przynajmniej raz w miesiącu około 15% ludzi. Nieprzyjemne dolegliwości można złagodzić właściwym odżywianiem. Do charakterystycznych objawów tej choroby należy zgaga odczuwana jako pieczenie lub palenie w okolicy górnej przełyku, za mostkiem lub w dołku podsercowym. Sok... WIĘCEJ
TAGI
aktywność fizyczna, bmi dzieci, ciekawostki, dieta, diety, dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, kalkulator, kalkulator CPM, kalkulator bmi dla dzieci, kalkulator bmi dla młodzieży, kalkulator cholesterolu i trójglicerydów, kalorie, kuchnie świata, odchudzanie, owoce, prawidłowa zawartość tłuszczu w organizmie, przepisy, przepisy kulinarne, przyprawy, tabele zawartości tkanki tłuszczowej, wartości odżywcze, warzywa, witaminy, właściwości lecznicze, zioła